får man klaga på att aldrig ha tid när man är lycklig?

Idag har jag en trist och tråkig dag. Tråkig föreläsning, Tråkigt seminarium, tråkig lärare och tråkiga besked när det kommer till annat som har med skolan att göra. Förutom det har jag sjukt ont i ryggen.  Har inte haft så ont sen i somras och inte ens smärtstillande vill ta bort udden. Det värsta man kan göra när man har ont är att sitta still, så jag borde direkt ge mig ut på en promenad. Men, eftersom jag för ovanlighetens skull är ledig ikväll tänkte jag ta tag i allt plugg som måste göras. Tyvärr funkar det inte så bra att sitta ner och koncentrera sig när det känns som att någon försöker såga av en ryggraden.
Men jag MÅSTE verkligen plugga! Ligger väldigt mycket efter och snart är det dags för hemtenta. Har varit sjult upptagen med andra saker, och jag borde inte klaga för jag jag har själv valt att göra andra saker.
Jag har i princip ingen tid för någonting alls längre. Och saken är den att jag borde egentligen inte få klaga, för det finns 2 anledningar till att jag är så upptagen. Det ena är att jag fått tag i ett extrajobb som jag trivs sjukt bra med och som ger mig extra pengar så jag kan göra roliga saker. Det andra är att jag är fånigt kär och skulle helst av allt tillbringa varje vaken minut med den jag är kär i. Så jag har väl ingen rätt att klaga egentligen? För får man klaga om man är lycklig? Eller är det bara de som är olyckliga som har rätt att klaga?

Well, jag borde verkligen inte lägga den lilla tid jag har på att analysera oviktigheter (eller skriva blogg) ;)
så nu ska jag ta och ta tag i pluggandet.

Men till det behövs såklart lite schysst musik. Idag blir det 2 låtar :)

Funnel Of Love - Wanda Jackson



Area Turns Red 2009 - Adam Tensta, Eboi, Infinite Mass



RSS 2.0