SOM det är dags att bli frisk!

Det är otroligt fint väder ute! Jag sitter i min säng och kollar på Gilmore girls. Inget fel på det men jag vill inte vara här!
Jag vill vara i linköping med alla mina vänner och dricka öl i solskenet. Men men, någon öl blir det inte för mig på ett tag.
Känner  mig piggare! :) Så skön känsla! Äntligen orkar jag göra de där små sakerna jag inte orkat innan. Läsa en tidning, lyssna på musik och koka snabbmakaroner. Har faktiskt orkat slänga in en tvätt i maskinen så att jag har något rent att ta på mig oxå! :) Ska försöka bli frisk över helgen så jag kan åka hem nästa vecka! Måste bli av med det jobbiga halsontet bara och få lite mer energi. Men det känns som om jag är på bättringsväg! :D

Dagens låt är härligt somrig! :) En låt som jag lyssnade en hel del på i det kalla Nordkapp förra sommaren.
Gissa om jag blev överraskad när jag senare fick reda på att min syssling är ena halvan av bandet!

Pacific! - Hot lips


Körtelfeber

Jaha, ok det känns bra att ha fått ett namn på att må så här dåligt. Men ändå!
Körtelfeber! Det tar tid att bli frisk från denna jävelskap.
Denna jävla helvetesjävelskap som gör mig för sjuk för att gå på Anliz examensfest imorn, som gör att jag missar
valborg och akuten med Lisa. Som bestämmer åt mig att jag inte kan gå på p-festen som jag har längtat efter så jävla mycket. Förutom det så bestämmer sjukdomen även åt mig att jag inte kan hjälpa till med kårtegebyggandet eller vara med i kårtegen. Finns en ganska stor risk att jag kommer missa sof helt och hållet. Sen ska tilläggas att jag inte heller får dricka något de närmaste 6 v. Detta för att min lever (och mjälte) är förstorade och kan skadas.

Livet är härligt! Förutom det så har jag missat en hel kurs i skolan och har ingen aning om ifall jag klarar att gå på nästa.
Sryrelsearbetet och nolle-p planerandet måste läggas på hyllan.

Min enda prio just är att bli frisk! Att kunna äta mat, att kunna gå utanför huset, orka ta tåget tillbaka till linköping och träffa mina vänner. För det är tokigt ensamt här hemma hos mig. Tur att man har en tv.
Helt synd om mig är det dock inte för jag har både Roza och Eva i Falköping, och förhoppningsvis orkar jag tyräffa dem snart. :)

För utom att kolla på tv så förnöjer jag mig med att stoppa vitlök i öronen. Detta inte bara för att det självklart är så roligt utan även för att jag har ont i öronen och har fått lära mig att detta kan bota detta... får se om det funkar. Lustig känner jag mig iallafall.

Får se när jag orkar skriva igen!






Asia girl

jag ser ut som en kines! På riktigt! Alla som sett mina bebisbilder och undrat vad som hänt med de stora kinderna och de snea ögonen kommer få svar. (kanske inte på kinderna då, påssjuka har jag inte fått än ...) 
Nu kommer svaret. Mina kinesiska drag har bara gömt sig. Mina ögonlock har svullnat upp big time! Både de övre och undre, mina ögonlock hänger! Detta har gjort att mina glipor inte är större än ca 0,5 cm och mina ögon ser alldeles snea ut. Jag kan typ inte titta uppåt för då gör det ont i huvudet. (Bilder kommer...aldrig!)
Utöver det har jag en ganska bra sjukdag idag, har inte haft någon feber än, halsen gör ont och hostan håller i sig men det går att bota med stora mängder te.

Veckan i övrigt har varit hemsk!!! Jag har haft feber varenda dag! Alltså 7 dagar! Jag hoppas verkligen att jag inte får feber idag, jag måste bli frisk. Dagarna spenderar jag med att försöka ta mig igenom dagens tvutbud och få ont i ryggen av att ligga ner konstant. Mat har jag knappt kunnat röra på hela veckan men saft går bra att få i sig.
På nätterna har jag haft sällskap av feberdrömmar och kallsvettningar. Iförrgår sov jag på golvet för att jag av någon anledning fick panik av att ligga så högt ovanför golvet som man gör i en säng. Det suger verkligen att vara sjuki.
Pratade precis med sjukvårdsrådgivningen om mina problem och de sa att jag visade tecken på körtelfeber, men att det även kunde vara ett virus. Oavsett så måste jag vänta ut det. Suck! Vad gällde mina ögon så skulle jag skölja dem med vatten (?) Jag kanske är dum, men i mitt smått sinnesförvirrade tillsånd så vet jag inte riktigt hur man gör det. Duschslang?

Well well, jag hoppas verkligen att jag blir frisk nu! Jag ligger såååå efter med skolan nu! :( Dagens låt är ganska
självklar i sammanhanget!

David Bowie - China girl

 

Skitdag

Jag är så trött, så sjuk, och riktigt riktigt nere idag! Jag har en ofantlig saknad inom mig som jag inte kan få bukt med. jag vet inte hur jag ska få den att försvinna? Och jag vet inte egentligen varför den har dykt upp precis nu. Men det är väl kanske så att när man förlorar något av betydelse så inser man efter ett tag allt som inte kommer att hända.
Det är klart, med tanke på att jag är halvsjuk och i princip har legat i sängen hela dagen så har man ju inte så mycket annat att göra än att tänka. Men ändå, kan livet vara lite schysst ibland och iaf låta mig slippa tänka...

Somewhere, all that we leave behind
Lingers on, longing for lullabies



Plugglista på spotify

Dax att ta tag i sitt pluggande. Det här med att ha lektionsfritt och planera sin egen pluggtid har väl inte precis gått efter förväntan i mitt fall! därför har jag tänkt ta mig i kragen och sätta mig på altanen med mina böcker!

Har dock hunnit med mitt nya favoritprogram Top chef på tv och en liten stund framför bröderna lejonhjärta.
De där Tengilryttarna är verkligen läskiga! Kallar folk "gubbe!" och andra hemskheter... :P

Påskafton var riktigt trevlig. Spenderade kvällen med Kristine och tjejerna hemma hos kristines pojkvän.
Kristine har lärt sig blanda groggar... ;)

NU: Plugg!

Men först en spotifylänk till min plugglista och dagens video! :)

http://open.spotify.com/user/johol655/playlist/54GscIB2yGW5K0gGYk9SQA 

Dagens låt AMADOU & MARIAM - Sabali


Bra vecka! :)

Lördag: 100 kr fest på Hg! Väldigt lyckat och väldigt roligt! 13 öl var dock lite i överkant även för mig men det händer ju inte så ofta! :P Gör lätt om det nästa gång!

Söndag: What to say! Bakisdag med pizza! Har insett att La Lunas pizza inte är så goda... Äter pizza så sällan så jag lyckas glömma att jag inser det varje gång jag äter pizza därifrån! ;)

Måndag: Tanken var att vi skulle fira Agges födelsedag (Lite sen) med att laga hemmagjord sushi! :D Så jag och lisa cyklade till nyöppnade Coop extra vid garnisonen för att inhandla det vi behövde. Vi fick tag i princip allt utom färsk fisk, då fiskdisken var stängd på måndagar. Strange tyckte vi, men vi cyklade ner till Hemköp på stan för att inse att även deras fiskdisk var stängd måndagar (?!). Provade nästa Hemköp, no luck! Frustrationen började infinna sig så vi tog reda på adressen till Linkans ENDA fiskbutik. Cyklade dit och, tada, butiken är stängd på MÅNDAGAR! Satan vad ovärt!
Men antagligen behöver väl fiskarna en dags ledighet i veckan, synd att vi valde måndag för vår sushimiddag!
Istället blev det grillat vilket oxå var sjukt gott! :D Marinerad fläskfile, majskolvar, egengjord dippsås med morots och gurkstavar och nybakad baguett. :D:D Men eftersom vi köpt in sushigrejer så får det bli en roomie-middag snart! :)
Efter det kolade vi på Napoleon Dynamite som jag köpte på älskade Fopp i Edinburg när jag var där i julas. Helsjuk och rolig film! Varför kan inte fopp komma till Sverige! Skulle så inte behöva spotify/torrents om man kan få tag i filmer och cd för 3 pund!

Tisdag: Tänkte dega hela förmiddagen och sen ta tag i pluggandet. Har fått tag i 2 av 3 böcker till den här kursen! :D

Men insåg sent på eftermiddagen att jag hade ett sektmöte att gå på! (Sektionsordförandemöte för er som inte är Stuffnördar) Rusade iväg till skolan vid 5 och hade ett bra möte. Vem kan inte gilla att gå på möten med gratis kaffe och baguetter? ;) satt och klurade lite över nolle-p också. Verkar som om precis allt måste fixas typ nu! Och jag är så glad att jag har en styrelse som vill engagera sig, för knappt någon utanför denna har uttryckt intresse för att hjälpa till under nolle-p. Fadderutbildningen måste alla anmäla sig till innan 15 april, och som det ser ut just nu har ingen anmält sig. :/

Onsdag: Styrelsemöte denna gång. Trevligt att se alla igen då vi inte haft möte på ett tag. :) Nattstäd av köket då jag aldrig kom till skott. (Var roligare att göra städlistor på spotify än att faktiskt städa) ;)

Torsdag: upp klockan 7 (Efter typ 4 h sömn) för att öppna för hantverkare som skulle kolla en sak i ena badrummet.
Sen var det packning, fixning och hinna med buss till stationen. Efter det var det hemhemåkning som gällde! Somnade i en obekväm ställning på bussen och vaknade helt sne och disorienterd. Lyckades iaf gå av på rätt ställe och byta tåg.
Funderade på att börja plugga på tåget (Snart gått 2 v på kursen och jag har inte läst en sida) Men det blev Liftarens guide till Galaxen istället! :) Kvällen ägnades åt dataspel och Criminal Minds! Är väldigt duktig på att underhålla mig själv på senaste har jag märkt. Vem behöver umgås med riktiga människor när man har Sims! Haha! ;D

Fredag: Vaknade med sju-huk huvudvärk! Kunde knappt få i linserna eftersom jag inte kunde höja ögonbrynen för att hela huvudet blixtrade. Löste problemet med Ipren och en härlig vårpromenad till Ica där jag mötte Kristine, Eva och Roza för en tjejlunch. :D
Kvällen har återigen ägnats Sims. (Kan man skylla på att man hamnar automatiskt i gymnasieålder när man kommer hem?) Har även hunnit slötittat på tv, så nu vet jag hur man odlar kronärtskockor, att Samantha i SATC har spelat kapten i Star Trek IV, att det finns en sjuk (och därmed sevärd?) realityshow på VH1 om att Brett Michaels (Sångaren i rockbandet Poison) ska hitta kärleken. Typ en bachelor med rock´n roll och strippor. Den har jag sett 4 avsnitt på raken av idag!
Därmed har det inte blivit något pluggande idag heller! jag är en dålig dålig dålig student! Suck!

Imorn är det påskafton så det blir lite påskmat och sen någonform av fest/hängkväll. Om det blir utgång eller inta... njaaa
Förra gången jag var ute i Falköping fick jag betala 150 kr för att gå in. När jag frågade varför priset var så högt fick jag höra att de hade en Dj för kvällen (Som om de inte alltid har det??) När jag frågade om det var någon känd Dj fick jag svaret "Ehhrm..han heter niklas"
Så det sista jag gjorde den kvällen var att låna en penna i baren, springa upp till dj-båset och kräva en autograf av denna Dj Niklas! När jag pratade med honom verkade det dock som om han hette Mattias (?)...
Se resultatet! ;) Hoppas verkligen den autografen är värd minst 150 spänn! För han sög som Dj!



Well well, jag ska återgå till Star trek VI nu. Men först lite musik!

Dagens låt: Vapnet - Thoméegränd
Egentligen vill jag ha den svängigare varianten som är en remix av Suburbian kids with Biblical names
men den finns inte på youtube... Kolla spotify! :D Den här låter lite för sorglig för mig!

Suburbian kids with Biblical names kommer till John Doe om 2 v! Woho! har inte sett dem på sjukt länge!



Städlista på Spotify

Det regnar ute! Blääää! jag måste på styrelsemöte strax, ingen lust att cykla i regn! :(

Men när det ändå regnar tänkte jag städa köket! Men först var jag såklart tvungen att skapa en städlista på Spotify!

Så idag blir det ingen låt utan en lista! :)
 

http://open.spotify.com/user/johol655/playlist/5RRR3yXfBaCxqWW1EpxdN1

Anna Ternheim säger det bäst...


Anna Ternheim - better be (naked version)


RSS 2.0